Search
  • Albert Stærbo

Vægttab? Styrketræning? Eller bodybuilding? - Sådan får du den viden du har brug for.

Updated: Aug 20, 2020

Nu er det nu! Ferien har sat sine spor, i form af et par ekstra kilo på siden og et par armmuskler, som måske buler lidt ud i den forkerte retning. Det hjælper heller ikke, at hver gang du åbner dine sociale medier ser du veltrænede Instagrammere, som alle ser så glade ud i deres tætsiddende gym-shark tøj. I dag er starten på dit nye liv; Du skal i mål!


Dette er en følelse som langt de fleste af os kan relatere til. Et ønske om at træne, eller spise os til en krop, som er mere eller mindre anderledes end den er nu. Det første, og ofte sværeste skridt i vejen mod dine mål, er at tage initiativ. Det har du allerede opnået ved at besøge dette blogoplæg, og til det vil jeg ønske dig tillykke.

Nu skal du have ændret nogle vaner, men hvordan gør du lige det? Hvordan undgår du at ende som ham gutten til højre? Og hvilke nye vaner vil få dig i mål? Hvordan gøres dette holdbart og effektivt, uden at gå for meget ud over din livskvalitet?

Måske en personlig træner eller kostvejleder?

Du leder efter en personlig træner, som har nået de mål du gerne selv vil nå. Vedkommende har nogle gode anmeldelser, men et kig på priserne skaber hurtigt flere overvejelser end du havde regnet med. Er personen troværdig? Ressourcerne værd? Fleksibel med tid? Træner tæt på dig?

Er der mon nogle alternativer? En manglende viden kan ofte være en barriere som ikke får os ned i centret, eller får os i gang med sundere vaner. Hvad hvis du kunne lære at ændre de dårlige vaner uden, at det skal gå ud over din livskvalitet? Du leder efter viden.

Måske en bog?

Du søger efter bøger om dine mål, og bliver hurtigt overvældet at mængden af bøger som kan få dig i mål på 30 dage. Er det værd at betale 300 kroner for at læse 300 sider om Annes detox juice-diæt?

Internettet?

Som om du ikke følte dig overvældet af mængden af bøger. Internettet er for utroværdig, og enormt uoverskueligt.

Diæter?

Nu siger jeg det direkte. Diæter virker ikke. En repræsentativ undersøgelse foretaget af Epinions Danmark viser at 1/3 af danskerne har prøvet at være på diæt. Af disse holdt 4% deres diæt i over et år. Holdbare adfærds ændringer er vejen, ikke diæter.

Du vil bare gerne vide, hvad der skal til for at komme i mål, simpelt, effektivt og uden at brænde pengepungen af. Det behøver ikke at være særligt kompliceret.

Vores løsning kan være lige det du har brug for.

Vores manualer er designet til at løse dette problem. Som en slags starter-pakke, får du alt den viden du har behov for, til at starte med dit forløb. Hvad skal du træne, hvordan du skal spise, hvordan din tankegang skal være. Du lærer at lave dine egne programmer, på dine præmisser. På omkring tredive, gennemarbejdede og overskuelige sider, fyldt med relevant forskning og viden. Om du er nybegynder som gerne vil i gang, eller en øvet som gerne vil lære mere, så er vores manualer til dig.

Kontakt os for mere information, eller følg os på vores blog, eller instagram.


Kilder:

https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2016/pressrelease/modediaeter-saerligt-udbredt-blandt-unge-1422775/

2 views0 comments

Recent Posts

See All