HANDELSBETINGELSER HOS OPTIMAL SUNDHED

Generelle oplysninger

Optimal Sundhed
Nansensgade 19, 4
1366
CVR nr.: 40849343
E-mail: kontakt@optimalsundhed.dk

 

Priser

Hos Optimal Sundhed tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

 

BETALING

Optimal Sundhed modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen er downloadet eller afsendt. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Fortrydelsesret

Som standard ydes der ikke fortrydelsesret på vores manualer, og e-bøger til download, såfremt der er klikket på linket og download er påbegyndt. Du har selvfølgelig reklamationsret såfremt der er noget galt med produktet. Din tilfredshed er vigtig for os, og har dit køb ikke levet op til dine forventninger, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi se på din sag.

Ved mistet download.

Har du mistet din e-bog fil, eller har der været problemer med download, bedes du kontakte os via mail.

Ophavsret

Alle manualer og e-bøger er copyrighted og må under ingen omstændigheder vidersendes. Du må gerne bruge artikler og blogs, til hjemmesider, eller andet materiale. Vi sætter pris på et link til www.OptimalSundhed.dk ved brug af indhold fra vores hjemmeside.