Kost og træning

Hvorfor er vi anderledes?

  • Slut med at betale for meget og bruge kost- og træningsvejledning som ikke er lavet på dine premisser.
  • Slut med utroværdig viden, som ikke er baseret på noget.
  • Med den nyeste forskning og erfaring fra vores sundhedseksperter lærer vi dig at bygge dine egne effektive planer, og tage kontrol over din egen sundhed! Vælg en eller flere manualer efter dit mål og få al den viden du har brug for, i rejsen mod dine mål. 
  • Vi har personligt vejledt over 300 mennesker siden vi startede. Vi kan med sikkerhed også hjælpe dig!
Kost og træning

Spørgsmål og Svar

Hvad hvis jeg gerne vil have personlig vejledning?

Vi forstår at udfordringerne i et forløb kan være overvældende. Derfor tilbyder vi også personlig træning og vejledning, til dig som har brug for et ekstra skub, teknikvejledning eller coaching. Det er dog ikke sikkert at vi har frie pladser. Vi specialiserer i at ændre din adfærd til sundere vaner, og vi vil med sikkerhed skabe resultater, i samarbejde med dig. Se mere under "personlig vejledning".

Hvem er vi?

Optimal Sundhed er stiftet af personlige træner og kostvejleder Albert Stærbo. Som EHFA certificeret træner, er han dedikeret til forskningsbaseret fitness og har hjulpet over 300 mennesker de seneste 5 år med at nå deres mål. Vores manualer bliver udarbejdet i samarbejde med fysioterapeuter og diætister, for at sikre viden af højeste kvalitet. 

Hvorfor bruge vores fitness manualer?

Vores fitness manualer indeholder alt den viden du har brug for, på under 30 sider. Forskningsbaseret, effektivt og overskueligt og til en god pris. Med denne viden kan du skabe nye vaner, på dine premisser, med et forløb som du helt selv har lavet. Du lærer at bygge dine egne effektive forløb og programmer, og bliver derfor ikke afhængig af dyre personlige trænere eller utroværdig viden fra nettet. 

Hvad er vores fitness manualer?

Du skal have mulighed for at få den viden du har brug for, på en måde som er overskuelig i din hverdag. No bullshit - understøttet af forskning. Vores manualer består af 30 siders effektiv, forskningsbaseret og overskuelig viden om træning og kost. Vi sikrer viden af højeste kvalitet, som med sikkerhed vil få dig i mål. 

Kan jeg kontakte jer ved eventuelle spørgsmål?

Det er vigtigt for os at du når dine mål og forbedrer dig. Derfor bliver du helt automatisk en del af vores familie, når du har bestilt en manual, og du vil altid kunne kontakte os ved spørgsmål. Helt gratis og uforpligtende. For eksempl hvis du skulle have spørgsmål omkring manualerne, eller din træning og kost. Du kan få fat i os på:

Hvordan downloader jeg en manual? Hvad hvis jeg har mistet min e-bog?

Efter betaling får du et download. Mister du filen, eller har du problemer med download, kontakt os venligst på kontakt@OptimalSundhed.dk